fundal nota11 interior

Prezentare

Cine suntem?

 

Brandul Nota 11 s-a nascut acum aproape doua decenii din dorinta de a oferi romanilor o alternativa sustenabila atunci cand vine vorba de produse de baza, pe care le regasim in mod curent in camara fiecarei familii, pornind de la orez si paste si ajungand la conserve si muraturi.

Cu un capital 100% romanesc, compania reprezinta efortul unei echipe de oameni care si-a propussa ofere cumparatorilor romani produse de prima necesitate la un raport calitate-pret de neegalat.

Din portofoliul Nota 11 fac parte 127 de produse alimentare din 6 categorii ce raspund necesitatilor de consum ale unei familii cu  o alimentatie sanatoasa, la un pret mai mult decat decent.

 

Valorile noastre

 

Inca de la inceput, ne-am propus sa oferim consumatorilor nostri un brand construit cu rabdare si incredere. Ne caracterizeaza seriozitatea si consecventa, alaturi de care am adaugat pasiunea pentru a face performanta. Echipa Nota 11 este alcatuita din profesionisti, motivata sa faca din produsele romanesti un etalon de produse alimentare. 

Sunt orientati mereu spre dezvoltare, astfel incat incercam sa fim la curent cu preferintele consumatorilor romani si sa ne adaptam in permanenta produsele pentru a le oferi preparatele pe care si le doresc.

Promisiunea noastra fata de cei ce ne cumapra produsele este ca tot ce gasesc sub umbrela Nota 11 respecta un standard inalt de calitate. Alegem cu atentie ingredientele si le verificam cu grija pentru partenerii nostri. In plus, reusim sa oferim un raport calitate-pret foarte bun gratie unei abordari etice, ceea ce inseamna ca facem constant eforturi pentru a aduce un produs de calitate ridicata la un pret cat mai scazut.

 

MISIUNEA brandului Nota 11 este de a aduce pe mesele romanilor produse sanatoase de cea mai buna calitate, prin intermediul unei game variate de peste 100 de produse.

 

De ce sa alegi produsele Nota 11?

 

A opta pentru produsele acestui brand inseamna sa o faci nu numai din ratiuni ce tin de calitate si pret dar si din dorinta de a sustine capitalul romanesc pentru ca sumele rezultate sunt reinvestite in Romania. Iar asta  anseamna ca pui umarul la mentinerea si crearea de locuri de munca, la cresterea contributiilor la buget, deci, indirect, a educatiei, culturii si sistemului de sanatate din Romania.

Este o sansa pe care alegi sa o faci si pentru a stimula consumul si a oferi o sansa unei companii 100% romanesti.

Promisiunea noastraeste ca majoritatea profitului realizat de brandul Nota 11 se va reflecta in investii in materia prima, in selectarea celor mai buni furnizori si dezvoltarea unor produse ce vor avea face ca in bucataria romanilor sa ajunga mai multe produse de calitate, achizitionate cu un buget mai mic.

 

Va multumim pentru incredere!