fundal nota11 interior

Import

Topi Import-Export - Partenerul dumneavoastra de incredere in importul de produse alimentare de calitate


Topi Import-Export este specializata in importul de produse alimentare, oferindu-va o gama diversificata de produse de inalta calitate. Suntem interesati sa va oferim un raport calitate – pret foarte bun, alimente de pe tot globul, astfel incat sa va bucurati de experiente culinare deosebite si sa vasatisfaceti gusturile.


Suntem constienti de importanta provenientei si sustenabilitatii produselor alimentare, motiv pentru care ne asiguram ca toate produsele pe care le importam sa fie selectate cu grija, respectand principii privind calitatea in conformitate cu legislatia in vigoare. Lucram cu furnizori care promoveaza practici agricole durabile si care respecta drepturile lucratorilorsprijinandcomunitatile locale.


Calitatea si siguranta alimentara reprezinta prioritati cheie pentru noi. Echipa noastra de specialisti in controlul calitatii efectueaza inspectii riguroase si teste inainte ca produsele sa fie puse in circulatie. Astfel, va putem asigura ca orice produs pe care il achizitionati de la noi este proaspat, autentic si in deplina conformitate cu cerintelelegale la nivelul asteptarilordumneavoastra.


Intelegem ca fiecare client are cerinte specifice, iar noi suntem interesati sa va oferim produsele dorite la preturi competitive si in termene convenabile. De asemenea, suntem flexibili in ceea ce priveste volumul comenzilor, astfel incat sa putem satisface atat nevoile clientilor individuali, cat si cele ale intreprinderilor de talie mare.


Va invitam sa va alaturati comunitatii noastre de clienti multumiti si sa experimentati calitatea si diversitatea produselor noastre alimentare importate sau ambalate in Romania in urma importului de materie prima.