EN
RO
Acasa
Prezentare
Produse
Produse alimentare de baza
Conserve legume si fructe
Conserve carne si peste
Panificatie, patiserie, dulciuri
Seminte
Energizant
Jucarii dulciuri multi brand
Activitati
Import
Export
Ambalare
Distribuitori
Colaborari
Retete
Articole
Targuri
Contact
Retete
Colaborator retete Nota 11
Ioana Serea
Oua umplute
Se fierb ouale tari si se lasa la racit in apa rece. Pana cand ouale se racesc, preparam maioneza dupa metoda clasica: la galbenus adaugam o lingurita de mustar Nota 11, apoi cate putin ulei in timp ce mixam cu mixerul sau robotul de bucatarie (sau lingura...
citeste tot
Mancare de stevie cu orez
Tocam marunt ceapa. Pregatim aragazul si o cratita mare in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste punem frunzele de stevie si le oparim timp de 1 minut. Pregatim o strecuratoare si scurgem stevia fiarta. Punem...
citeste tot
Macaroane cu branza
Se fierb macaroanele Nota 11 dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg. Se amesteca branza, zaharul, scortisoara si stafidele si se adauga peste macaroane. Cantitatile de scortisoara si stafide le puneti dupa gust. Se adauga...
citeste tot
Mancare de fasole galbena
Pentru inceput calim ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul si telina rase fin si ardeii kapia tocati cuburi mici, in uleiul incins la foc mic. Cand acestea s-au calit stingem cu putina apa. Fasolea pastai Nota 11 o scurgem de zeama intr-o sita si...
citeste tot
← Anterior
1
2
3
4