fundal nota11 interior

Tort cu ananas

Ingrediente Tort cu ananas

  • 20 piscoturi
  • 2 conserve de ananas bucati Nota 11, de 565 g fiecare
  • 400 g mascarpone
  • 200 g smantana lichida
  • 2 linguri sirop de agave

Mod de preparare Tort cu ananas

Separa bucatile de ananas de sucul acestuia. Pune lichidul intr-o farfurie intinsa si adanca (de supa).

Amesteca intr-un mixer mascarponele cu smantana lichida si siropul de agave, pana obtii o compozitie cremoasa si usor de intins.

Adauga ananasul bucati (pastreza cateva bucati si pentru decor), si incorporeaza-le cu o spatula, cu miscari verticale.

Scufunda jumatate din piscoturi in ananas printr-o miscare rapida, si pune-le pe un platou.

Intinde jumatate din compozitia obtinuta anterior peste piscoturi.

Continua la fel cu restul de piscoturi si restul de compozitie.

Decoreaza cu ananasul pastrat pentru decor.


Spor la bucatarit si pofta buna, si te astept cu feedback (mai jos, in comentarii), cand incerci si tu!

Cu drag,

Ioana


Text si imagini: www.ioanaserea.com

Ultimele retete publicate