fundal nota11 interior

Paste cu ciuperci si sos de rosii

Ingrediente Paste cu ciuperci si sos de rosii

♦ 300 g paste Penne sau Spirale Nota11.

♦ 400 g ciuperci taiate Nota11.

♦ 200 ml sos de rosii Nota11.

♦ 1 fir ceapa verde.

♦ 1 fir usturoi verde.

♦ busuioc , oregano, sare, piper.

Mod de preparare Paste cu ciuperci si sos de rosii

Punem apa la fiert, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam paste Penne Nota11 sau paste Spirale Nota11. Le fierbem al dente apoi le scoatem si le punem pe un platou.


Tocam marunt ceapa si usturoiul si le calim in ulei de masline. Adaugam ciuperci taiate Nota 11 si le lasam sa se faca. Adaugam sosul de rosii, asezonam cu oregano, busuioc, sare si piper si dam in cateva clocote.

Turnam sosul peste paste si servim, sunt foarte bune atat calde cat si reci.

Ultimele retete publicate