fundal nota11 interior

Diversitatea Nota 11

Mod de preparare Diversitatea Nota 11

Ne-am axat pe 6 game si 127 de produse care sa acopere cat mai bine necesarul unei familii care pune pret pe calitate si doreste sa aiba o alimentatie sanatoasa la un pret accesibil.


Lansarea pe piata a unui produs implica o multime de factori. Fie ca vorbim de o cercetare de piata, furnizori, costuri de ambalare, de distributie, avize si nu in ultimul rand curajul de a introduce pe lista ceva nou ce trebuie sa aiba succes. Fiecare din zecile noastre de produse au urmat cursul firesc al celor enuntate mai inainte. Unele dintre acestea au avut un succes mai important, altele unul mai mic insa nu ne-am permis sa le retragem de pe piata atat timp cat cererea a fost constanta.


Diversitatea ofera si un mare avantaj. Creeaza incredere si posibilitatea ca un client sa aleaga apoi sa prefere ceva anume. La Nota 11 se regasesc  diverse variante ale unui produs menite sa satisfaca cele mai exigente gusturi. Este si aceasta o forma de respect pentru client? In mod cert, da ! Oamenii au gusturi diferite, senzatii diferite si pana la urma este fascinant ca suntem atat de diferiti. Ceea ce ne este comun se refera la aprecierea sinceritatii unui producator. Nimeni nu va trece peste asta daca asteptarile i-au fost inselate.


De aceea Nota 11 este inainte de toate un brand sincer in toata diversitatea sa.

Ultimele retete publicate