Ciorba de fasole cu carne de porc
In video de mai jos am detaliat pas cu pas modul de preparare al acestei bunatati!
Daca iti este mai comod sa urmaresti pasii retetei scrisi, iti las aici etapele detaliate:Se alege si se spala fasolea.
Se pune la fiert în oala sub presiune cu cei 2,5 l apa.
Din momentul cand incepe sa fiarba se lasa la fiert 15 minute.
Zarzavatul se curata, spala si se toaca marunt.
Se opreste fierberea la oala sub presiune, se ia capacul si se pune zarzavatul.
Se pune 1 lingurita sare, 1/2 lingurita marar uscat, 1/4 lingurira cimbru.
Se fierb 8-10 minute cu capacul pus ( altul decat cel de la oala sub presiune), fierbere normala.
Borsul se fierbe separat 2-3 minute.
Cand zarzavatul este fiert se pun rosiile tăiate cubulete si borsul. Se fierb 2-3 minute. Se pune carnea taiata cubulete. Se fierbe 2-3 minute.
Se oprește focul , se pune leustenul și se acoperă oala. Se lasă să se odihneasca câteva minute. Se serveste cu pofta si placere!
- ytub