fundal nota11 interior

Brandul Nota 11, implicare sociala si sansa pentru capitalul romanesc

Brandul Nota 11, implicare sociala si sansa pentru capitalul romanesc

Reprezinta efortul unei echipe de oameni care si-a propus ca un capital 100% romanesc sa ofere o alternativa sustenabila unei piete care se afla sub presiunea din ce in ce mai mare a multinationalelor si a regulilor pe care acestea le impun intr-un comert in care producatorii romani sunt exclusi sistematic.


A opta pentru produsele acestui brand inseamna sa o faceti nu numai din  ratiuni ce tin de calitate si pret dar si din alegerea de a sustine producatorii si capitalul romanesc pentru ca sumele rezultate sunt reinvestite in aceasta tara si se reflecta in diversificarea gamelor de produse sau in oferta de munca. Este o sansa pe fiecare dintre dvs. intelegeti sa o faceti pentru a stimula consumul si a oferi o sansa unei companii romanesti.


Majoritatea absoluta a profitului realizat in urma brandului Nota 11 se reflecta in investii in materia prima, selectarea celor mai buni furnizori si dezvoltarea unor produse de prima necesitate astfel incat pe masa romanilor sa se afle alimente cu inalte standarde de calitate dar la un pret accesibil. Nota 11 nu este un lux si nici nu-si doreste sa devina asa ceva ! Nota 11 este un brand de incredere, care trateaza cu maxima decenta cotatiile de pret fara sa sacrifice nimic din calitate.

Cele mai noi articole